A+ R A-

Informace z MŠ 19.4.2021

Testování ve školce probíhá v klidu, testy dětem provádějí rodiče. První testování bylo s troškou slziček, děti netušily, co je čeká, ale už ve čtvrtek to všechny děti zvládly na jedničku s hvězdičkou. Roušky nosíme jen když jdeme k rybníku a jen než přejdeme po chodníku mezi domy. Je to ochrana pro děti, aby na ně po cestě někdo něco neprskl. Teď už snad bude lepší počasí a budeme moci zůstávat na zahradě, kde roušky nejsou potřeba.

Do školky nás chodí málo, je to divné, školka je nějak moc tichá. Už se všichni těšíme, až tady zase bude slyšet smích a křik dětí, zabraných do her.

Po dohodě s panem starostou budou obě školky otevřené celé prázdniny pro všechny děti, jejichž rodiče pracují. Snad se dočkáme a školka se už brzy otevře pro všechny děti.

Milé děti, moc vás všechny pozdravujeme, choďte hodně ven, házejte si s rodiči s míčem, hledejte ptačí hnízda, sbírejte kytičky do herbáře, počítejte kamínky, kačenky a labutě, vystřihujte obrázky ptáků, zvířat, kytiček z různých časopisů, kreslete, malujte obrázky. Všechno nám to pak přineste ukázat do školky.

Milí rodiče, přeji pevné nervy, snažte se aspoň občas udělat si chvilku jen pro sebe, ať si trochu vydechnete.

 Zapojujte své děti do všech činností, které doma děláte, hodně jim čtete a snad už to brzy skončí.

                                     Šimonová

Mateřská škola Studánka Jablonné v Podještědí,  příspěvková organizace          IČ:71013083          ID DS:4c8kxcz 
Liberecká 76, 471 25 Jablonné v Podještědí,   Tel.: 487 762 320  E-mail: reditelka@ms-studanka.cz   www.ms-studanka.cz 

Jablonné v Podještědí

Město, ve kterém žijeme. 
Plní funkci kulturního společenského centra v oblasti pod Lužickými horami.
Přírodní krásy okolí a četné historické památky města vytvářejí ideální základnu pro pobyt domácích i zahraničních návštěvníků. 

GDPR

GDPR

Pátrání ve Studánce